Fjälltur

Förra veckan var vi  i Vemdalen, otroligt skönt! Mycket sol och snö. Vi åkte skidor, skoter och åt och drack gott.

God morgon

Börjar morgonen med kaffe och doktor mugg! Valdemar tycker det är så bra =)
Igår var jag och Tony och åt lunch på Ciao Ciao Grande sen fikade vi med Agge på Anna på Östermalm. Det var mysigt! Tog en drink på Bistro Nouveau innan jag åkte hem och la mig på soffan.
Nu ska jag strax börja göra mig iordning för jag ska jobba idag!

Kalas

Nyss kommit hem efter tjejmiddag hos Emilia som fyllde år. Jättemysigt! Det var jag, Jessica, Linnea, Emilia, Elli, Amanda och Linda. Kul att träffa tjejerna igen!
Jag hade på mig Jeans från Nolita, skinnjacka Rock´n blue, kofta Busnel, halsduk av rävpäls, gummistövlar Hunter och väska från Botkier.

vinprovning

Idag bar det iväg till champagne provning. Provade ca 20 sorter, bland annat Krug varav en flaska kostade 25 000 kr styck. Häftigt och gott!



Ice age

Vi tittade på Ice age och somnade i soffan...

Ressugen

Nu är det två månader sen vi var på Gran Canaria. Det har gått väldigt fort men nu längtar jag efter att resa igen! Saknar sand, sol och saltvatten! Men vi åker till Vemdalen om två veckor så jag får nöja mig med snö, fjällluft och minusgrader istället! Haha :) Ska bli jättemysigt faktiskt!
Bilden är från Puerto Rico, Gran Canaria. Solbrillor Marc Jacobs och bikini Missoni.

Bullbak

Det blev vaniljbullar.

Peace Love & Juicy Couture

Äntligen ledig!  Myser hemma i mjukisdress och t-shirt från Juicy couture. Funderar på att baka vaniljbullar...

I söndags

Jobbade på My Closet, Tony hämtade mig efter jobbet och vi handlade lite på T-jarlen. Åkte hem och åt di-get med stekta rotfrukter. Geten hade Tony kokat i några timmar sen griljerades den insmord med ett smör smaksatt med tryffel och socker. Det var gott men ganska sött. Om vi lagar det igen ska vi nog göra den med lite hetare kryddor.

I fredags

I fredags hade vi besök av Carina och Mats på dagen. Mats skulle till läkaren så de kom förbi och fikade. Trevligt!
På kvällen var jag och käkade på bistron med Charlotte. Det var väldigt mysigt! Där var det bra stämning och mycket folk!
Fick inte upp dörren till garaget när jag skulle gå dit så jag fick bära Valdemar sen fick han sova i soffan. Blev lite orolig för hur det skulle gå. Men han stökade kanske en halvtimme innan han somnade, grät lite och så, men sen sov han där i soffan hela kvällen. Så dukigt! Lilla krogräven ;) Tony slutade klockan 23 så då skjutsade vi hem Charlotte sen åkte vi hem.
Jag hade på mig skinnjacka från Rock´n´blue, klänning See by Chloé och ring från Juicy Couture.
Love

RSS 2.0