Ledig söndag

Igår var vi båda lediga. Så skönt! Vi åkte till Bromma Blocks och klippte oss. Jag färgade även håret. Det blev väldigt fint, men annorlunda! Längesen jag hade ljusa slingor.
Tony blev supermissnöjd, stackars. Jag tycker inte det är så hemskt men han vantrivs...
Sen gick vi till Coop och köpte lammkotletter. Åkte hem och hade mysmiddag med Avocadohalvor med räkor till förrätt, lammkotletter med fetaostsallad och stekt ostronskivling till varmrätt och Gino med kiwi, jordgubbar, mango och vaniljglass till efterrätt. sen var vi proppmätta och helt utslagna och somnade som vanligt i soffan.
Så här ser vi ut i håret nu.

2011-11-19

Idag jobbade jag in åttonde dag på raken. Inte dåligt! Det var mycket folk i gallerian men lte folk som shoppade hos oss. Typiskt när vi var tre stycken idag iom att det var så mycket förra och förrförra helgen.
När jag kom hem kom Janto och Andreas hit och hängde lite. Sen har jag och Valdemar tittat på "Så mycket bättre". Måste säga att jag tyckte det var bättre förra året. Laleh är grym men resten är rätt tråkiga.
Nu ska jag titta på "I shouldn´t be alive". Yes!

Ny jacka!!!!

Idag jobbade jag på matdax till kl 16 sedan körde jag till stan för att lämna bilen hos Tony och hämta Valdemar som hade fått följa med honom till jobbet. Sen hade jag tänkt gå på stan för att bara TITTA på jackor. Therese kunde ju inte få tag i någon parajumper till mig så jag var ju så ledsen. Men Tony hade tagit med sig pengar till mig och sa att jag kunde få köpa en till fullpris. Lyckliga mig!! Och värdens snällaste Tony!!!!! Hittade en xs i svart på sealife så jag slog till. Den är SÅÅÅÅÅÅ fin!!! Parajumpers long bear heter den.
Köpte ett nytt lack från essie också, ett svartgrått som heter bobbing for baubles. Fick med mig en svart kjol och n leopardblus från zara också som jag tänkte prova imorgon. Vet inte om det passar när man är tjocksmockagravid.. Vi får se...
Imorgon ska jag jobba igen. Åttonde dagen på raken! Men imorgon är det på Jackie. Det är kul att variera litegrann.
Vi är lediga på söndag så då ska vi bara mysa. Åh vad jag ser fram emot det!!!!

Norge

Bilder ifrån i sommras när vi var i Lappland och tog en tur över till Norska Hattfjelldal.
En minnesplats för de stupade sovjetiska soldaterna under 2a världskriget.
Poserar vid vattenfall.
På stranden.

meckar-micke

Sitter i soffan och tittar på meckarmicke med valdemar:). Han är så gullig, tycker det är så bra! Men jag tycker den har typ världens mest irriterande melodi...
Nu börjar det bli dags att göra sig iordning inför jobbet igen. jobbar 15-20 idag. Hoppas på bra försäljning, igår var det väldigt lugnt plus att jag fick returer på över 12 000 :( En på ca 4000 :- från Kista butiken. Lite surt men så är policyn, man får lämna tillbaka i vilken butik som helst.
Tony åkte precis iväg med Henrik för att köpa virke till att bygga in båten. Det är på tiden nu så det är klart före snön kommer. Nu börjar jag faktiskt längta lite till vintern. Känns mysigt när man vet att man ska åka bort!

mot jobbet

Sitter och dricker morgonkaffet och ska alldeles strax åka till jobbet.
Har med mig en matlåda så det får nog räcka med kaffe till frukost idag. Måste verkligen skärpa mig, har gått upp alldeles för mycket på kort tid och jag vet varför. För mycket mat och för mycket onyttig mat. Folk får säga vad de vill om att det är dumt att hoppa över frukost för då blir man tjockare. Jag vet att det är bullshit för jag blir alltid smalare när jag gör det. Det handlar om att krympa magsäcken och äta så få kalorier som möjligt om dagen.
Har sminkat mig med min palette från cliniqie idag.

Bakar igen!

Gått och blivit bullmamma. Känner mig rund som en bulle också. Nu väger jag över 50 kilo!!! :( Det är det värsta med att vara gravid. Att man blir så tjock och känner sig så tjock! Sen blir det ju så att man äter mycket mer och mycket mer onyttigt också. Man blir ju så sugen... Måste försöka få ett slut på det här. Vill INTE väga över 60 kilo när jag ska föda. Gud förbjude!!!
Nu ska jag iaf baka lite tekakor till frukostbröd.

Chokladsnittar

Bak med Valdemar idag.

Positivt på Kefalonia i Augusti


It´s a girl!

Idag var vi på ultraljud och allt såg bra ut. Det var lite svårt att se men är med största sannolikhet en flicka. Bebisen var lite vild och flyttade sig hela tiden, men hon kunde iaf inte se någon liten pung hänga fram :). Vi glömde bort att fråga om bilder. Lite tråkigt, men vi får se om vi tar ett till ultraljud senare för att bli helt säkra på vilket kön bebisen har. Beräknat förlossningsdatum blev 14 april vilket betyder att jag är gravid i vecka 17+2.
Efter att Tony åkt till jobbet blev jag så trött och gick och la mig och sov med Valdemar i ett par timmar. Man blir verkligen tröttare av att vara gravid! Sen slöade vi bara, tittade på tv och åt lite älgkorv tills klockan var ca 20:30. Då fick Valdemar gå och bada. Använda han nya badprodukter från Natusan. Förstår inte hur vi har klarat oss utan såna förut. De är bara så bra!
Nu ska jag själv ta mig ett bad och sedan krypa till kojs.
Good night!

Mmmmm....

Ligger på soffan och knaprar Walkers salt & vinegar chips och väntar på att Tony ska komma hem. De är SÅ goda!! Tony köpte på "The English Shop" i söderhallarna.

Jobbe

Ska få i mig lite mat sen bär det av mot jobbet. Så här ser jag ut idag.

SNART ÅKER VI TILL THAILAND!!!

Bara 3 månader kvar nu. Längtar!!!

Tuesday diary

Idag började dagen så mysigt! Jag och Tony fick ligga kvar i sängen en hel timme när Valdemar gick upp och tittade på bollibompa innan han kom och hämtade oss. Vi åt en god frukost, sen låg vi i soffan och tittade på bilder från i somras och åt godis.
Efter att Tony hade gått till jobbet tog jag och Valdemar en lång och skön promenad runt äppelviken. Väl hemma igen lagade jag pannkakor, vilket verkligen var en hit! Första gången han inte har spillt och lekt med maten =).
Efter maten var det dags att prova badprodukterna från Natusan som vi fått prova genom Buzzador. De var helt underbara. Doftade så gott! Det var en badtvål/skum och en olja. Valdemar verkade uppskatta de väldigt mycket också. Efter att han badat i ca en halvtimme smorde jag in honom i oljan och sjöng för honom. Väldigt mysigt, har faktiskt inte gett honom massage sen han var en baby. Men nu är vi back on track!

RSS 2.0